Visie

De visie van JDriven is om het vakmanschap binnen Software Engineering op een hoger niveau te brengen. Dit doen wij door te werken met collega's die intrinsiek gemotiveerd zijn en hun vak tot in de puntjes verstaan.

Commit & Share

Vakmanschap komt niet vanzelf. JDriven is al jarenlang actief bezig met kennisontwikkeling, training en coaching. Onze bevlogen vakspecialisten delen deze kennis ook graag weer met andere technici middels conferenties, publicaties, in kennis sessies en training en coaching programma’s voor onze klanten.

Develop

Wilt u uw kennisniveau naar ‘the next level’ brengen of staat u voor een uitdaging?

JDriven kan u daarbij helpen met op maat gemaakt trainingsprogramma's voor uw mensen waarin onze specialisten middels workshops deelnemers een technologie of methodiek eigen laten maken. Zie voorbeelden van trainingen uit ons Fast Track programma voor JCore.

Heeft uw development team behoefte aan meer? Wij zetten graag een gericht coaching programma op waarbij een van onze specialisten voor langere tijd een aantal dagen uw team komt ondersteunen met kennis, de ontwikkeling van een technische visie en focus bij de uitdagingen waar zij in hun dagelijks werk voor staan.

Of staat uw organisatie voor een grote innovatieve uitdaging? Onze specialisten kunnen u ondersteunen en adviseren in het vinden van de juiste oplossingen voor uw uitdaging. Of zelfs de fundamenten neerzetten en voor uw teams gebaseerd op de kennis en ervaring opgedaan bij andere klanten.

Kom eens langs op één van onze kennis sessies om onze bevlogen vakidioten in actie te zien.

Interesse of nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem contact met Jimmy de Water 06-109 465 41 of e-mail jimmy.de.water@jdriven.com.

Value

Bij JDriven werken alleen de beste developers en architecten waardoor wij aantoonbaar waarde kunnen toevoegen voor onze klanten. Onze experts zijn zeer gedreven, kundig, leergierig, altijd op zoek naar uitdaging en bovendien werken ze graag samen in teams. Op die manier maken de specialisten van JDriven het verschil in elk project.

AV_JDriven_11_grijsw
img_1985_scaled_1_20180724_190814

Drive

Hadden we al gezegd dat we gedreven zijn? Binnen ons vakgebied zijn wij graag een sparringpartner voor onze klanten om de huidige manier van werken te verfijnen, actuele trends te duiden en de transitie naar een IT-gedreven organisatie te versnellen.

Omdat wij zowel kennis hebben van de techniek als de business context lukt het ons om snel, op tijd en binnen budget resultaat te boeken. Wij leveren altijd goed ontwikkelde en geteste systemen met aandacht voor onderhoudbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en documentatie.

Commit to know. Develop to grow. Share to show.