Training 3 februari 2022 - Functional Programming In Java

Ben je al bekend met de concepten en basis van Functional Programming of heb je onze eerste FP-training gevolgd? Dan is het tijd voor een hands-on introductie voor FP in Java. Hoe kan je FP toepassen in Java, wat zijn de voor- en nadelen, en welke tools kun je daarvoor gebruiken? De theorie wordt afgewisseld met een hands-on workshop waarin je je skills leert ontwikkelen. Naast theorie zijn er een hoop oefeningen in Java om de theorie toe te passen. Zo ervaar je direct wat FP is en je leert een aantal van de basiscomponenten van FP. In deze tweede training gaan we dieper in op de technische hoe en wat van de meest gebruikte FP-constructies. Aan het eind van deze training ben je in staat betere kwaliteit code te schrijven en ben je een betere developer.


Op 3 februari 2022 organiseren wij de volgende editie van deze training. Chiel van de Steeg en Ties van de Ven helpen jou de volgende stap te zetten in Functional Programming in Java.

Samengevat:

Wat: Training 'Functional Programming In Java'
Voor wie: Alle Java developers die zich willen richten op Functional Programming en zich daarin willen ontwikkelen (n.b. basiskennis van Java is vereist)
Wanneer: 3 februari 2022
Tijd: 13.00 tot 17.00
Locatie: Kantoor JDriven - Coltbaan 4D, 3439 NG te Nieuwegein
Aantal deelnemers: 4 tot 15
Prijs: €299,-
Main take-aways:

  • Maak effectief gebruik van FP en Java
  • Vergroot je begrip van de concepten van FP
  • Ga hands-on oefenen met FP-concepten in Java
  • Bouw je eigen FP-concept

Wil jij je FP-kennis verdiepen na het volgen van onze training 'Concepts That Improve Your Code'? Of wil je jouw Functional Programming-skills naar het volgende niveau tillen? Koop dan nu je ticket via de module rechts op deze pagina.

TrainingenFP27januari3februari
Chielzwhighres
2018profielfotoTies