JDriven en JCore kerstdiner

Het einde van het jaar nadert en de maand december gaat altijd wonderbaarlijk snel. Daarom waren we met de voorbereiding voor het kerstdiner op tijd begonnen. In hartje Utrecht- handig bereikbaar voor iedereen- vonden we een gezellige stek; Restaurant Boslust. Een heerlijk 3 gangen diner zou worden voorbereid voor de collega's van JDriven en JCore die samen met ons het jaar zouden uitluiden.

Het werd een zeer gezellige avond waarbij onze collega's Erik en Bas de teams feestelijk welkom heetten. Iedereen werd hartelijk bedankt voor zijn/ haar betrokkenheid, inzet en groei. JDriven collega's werden verrast met een zwarte pracht rolkoffer met bijpassende opdruk om tijdens ontspannen momenten mee te pronken met daarin een kleine culinaire verrassing aan bagage en een persoonlijke kaart. De JCorians kregen op hun beurt een mooie gadget; de echodot om het drukke leven iets te versimpelen.

Het werd een zwaar gezellige avond waarin werd teruggekeken op dit jaar, ervaringen gedeeld werden, geproost werd en we elkaar weer een stukje beter leerden kennen. Nieuwe collega's Daphne die per 2019 het Office Management komt versterken en Jacob die in maart bij JCore zal starten waren ook van de partij voor een eerste JDriven en JCore ervaring. Het diner smaakte goed, de sfeer was informeel en laagdrempelig, de tijd vloog! Het was precies goed!

Een aantal collega's vertrok aan het einde van de avond trots met nieuwe rolkoffer over de keien richting huis en een klein comité besloot met koffers nog wat kroegen van Utrecht te verkennen en wat danspasjes uit te wisselen.

Een mooie laatste gezamenlijke avond. Op weg een mooi nieuwjaar!

Nieke