Roparun 2018

JDriven doet dit jaar mee aan Roparun 2018! Samen met JCore, Big Data Republic en Holland Spine Centre Rotterdam is er een team samengesteld die onder de naam HS://Gazelle dit avontuur tot een goed einde zullen brengen.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Dat blijkt ook wel uit het motto:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

De Roparun van 2018 wordt de eerste deelname voor team HS://Gazelle maar met de aanwezigheid van meerdere ervaren Roparunners hebben we er veel vertrouwen en zin in! Met een combinatie van techniek en gezondheid willen we een onze kwaliteiten optimaal inzetten om zoveel mogelijk donaties binnen te halen.

Steun ons

Wil je ons team steunen met een donatie? Stuur dan een mail naar info@hsgazelle.run zodat wij contact kunnen opnemen. Je kunt ons team ook volgen op twitter via https://twitter.com/hsgazelleropa en je kunt alle voorbereidingen volgen via onze eigen website: http://www.hsgazelle.run/.

roparun