Versneld op weg naar JDriven

JCore, het kleine zusje van JDriven, biedt een versneld driejarig opleidingstraject waarbij werkervaring wordt gecombineerd met interne trainingen. Met als doel om de 'JCorians' als volwaardige Java Developers af te leveren bij JDriven.

Chiel van der Steeg begon twee jaar geleden als eerste aan het JCore-avontuur en staat nu voor zijn laatste fasttrackjaar en een carrière bij JDriven. Chiel heeft zijn ervaringen van de eerste twee jaar bij JCore op papier gezet en als JDriven zijn wij ook trots op de ontwikkeling die Chiel en JCore hebben doorgemaakt in de afgelopen twee jaar. Daarom hebben wij hieronder het begin van zijn verslag geplaatst. Wie het volledige verslag wilt lezen kan uiteraard doorklikken:

Twee jaar JCore: terugblik op de reis naar Senior Java Developer

In mei 2016 kwam er een einde aan mijn traineeship / masterclass software engineering. Van vers afgestudeerde bewegingswetenschapper ben ik in 22 maanden klaargestoomd om in het diepe te duiken van de IT markt.

Mijn werkgever destijds beviel me erg goed, maar ik wilde niet zonder rond te kijken blind verder gaan met wat ik deed. Nieuwsgierig en leergierig als ik ben, wilde ik graag zien hoe ik zo snel mogelijk nog meer informatie over dit nieuwe, oneindige grote vakgebied kon opzuigen.

Lees hier het volledige verhaal van Chiel.