TEQnation 2018

Woensdag 25 en donderdag 26 april vond TEQnation 2018 plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. Bartjan Broeksema van BigData Republic sprak op deze conferentie over het opzetten van een data gedreven research pipeline voor e-commerce.

Samen met BigData Republic en JCore helpen wij bedrijven met hun overgang richting digitale en datagedreven organisaties. Waar JDriven en JCore zich concentreren op de begeleiding van IT-ontwikkelingsprogramma's door het aanbieden van de diensten van ervaren senior en medior consultants, focust BigData Republic zich op big data infrastructuren en datascience.

Op de tweedaagse ontwikkelaarsconferentie TEQnation kwam een breed scala topics aan bod, waaronder Open Source, Internet of Things, Big Data en Artificial Intelligence. Er werden verschillende benaderingen besproken om veelvoorkomende problemen met microservices op te lossen (e.g. communicatieproblemen tussen services, asynchrone communicatie, gedistribueerde transacties).

Klik hier voor een korte terugblik op de presentatie van Bartjan en een overzicht van wat hem is opgevallen tijdens de conferentie. Zeker de moeite waard!