Een gezond welzijn op AWS met The Mobile Company

tmc-toto-case

The Mobile Company maakt van innovatieve ideeën realiteit. Dit doen zij door samen met de klant het idee strategisch te verkennen. Waarbij het idee o.a. grafisch wordt uitgewerkt en de benodigde klantinteractie wordt geïdentificeerd en ingevuld met de ontwikkeling van de benodigde apps waarmee een complete oplossing van uw idee wordt gerealiseerd.

Klant


Opgeleverd

01-08-2020

Verantwoordelijk

Robbert van Waveren
Pim Dorrestijn

Gebruikte technologie

AWS

The Mobile Company had een zeer innovatief idee dat mooi aansluit bij de groeiende aandacht in de maatschappij voor gezondheid en welzijn. Bij de realisatie van dit idee, stond The Mobile Company wel voor een nieuwe uitdaging. Zij moest verschillende leveranciers met de nodige complexiteit samenbrengen in een robuuste professionele cloud oplossing.

Hierop hebben ze ons om hulp gevraagd. Samen met het Mobile Company team hebben we in een twee daagse Solution Shaping workshop (deze keer remote i.v.m. de huidige Covid-19 omstandigheden) de behoeften en de uitdagingen naar de toekomst verkend. Vervolgens hebben we daar een bijpassende, robuuste, schaalbare en toekomstvaste oplossing voor in de AWS cloud uitgewerkt.

Met veel enthousiasme is dit samen met collega Pim Dorrestijn gelukt. Inmiddels is The Mobile Company gestart met hun avonturen in AWS, aangevuld met wekelijkse coaching op het gebied van applicatie en cloud architectuur van collega Robbert van Waveren. Zodat de implementatie met o.a. Lambda, DynamoDB, Aurora en Cognito in een AWS EKS cloud oplossing vlot en prettig kan verlopen.

"Na een aanloopfase waarin we meerdere partijen bij elkaar moesten brengen hebben we de hulp van JDriven ingeschakeld om tot een mooie cloud oplossing te komen voor een nieuw, innovatief product. Binnen twee dagen gingen we van concept tot concrete oplossing en gaandeweg hebben we veel opgestoken van de systematische aanpak van Pim. Doormiddel van de wekelijkse coaching hebben we op zeer korte termijn belangrijke vaardigheden op het gebied van AWS in huis gehaald. Tel daarbij op een versnelling in ons proces, een enthousiast team en tevreden klanten en dan kom je uit op een hele fijne samenwerking!"